Bij PEAK-IT vinden we het erg belangrijk dat je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. We bieden je dan ook twee verschillende mogelijkheden. Wat past bij jou? Je kunt aan de slag als  gedetacheeerde bij onze vele nationale en internationale klanten, of je kunt starten bij onze afdeling Outsourcing & Projecten. Welke kant je ook op gaat, wij zullen ervoor zorgen dat jij je optimaal kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied:

jouw carrière bij PEAK-IT

 

Jouw carrière binnen Detachering

Je bent meteen vanaf het begin breed inzetbaar op uiteenlopende ICT projecten en functies, die inhoudelijk variëren op het gebied van support en beheer. Door ons brede portfolio van verschillende klanten word je ingezet op diverse ICT projecten en heb je iedere keer weer een nieuwe uitdaging.

Tegelijkertijd maken wij, op het moment dat je bij ons in dienst komt, samen met jou een Persoonlijk Ontwikkel Plan dat aansluit op jouw wensen en ambities. Binnen PEAK-IT vinden wij jouw ontwikkeling namelijk erg belangrijk. Door je te certificeren en opleidingen te volgen leg je je kennis en vaardigheden op IT gebied vast en dat maakt jouw vakbekwaamheid op IT-gebied aantoonbaar.

Jouw carrière binnen Outsourcing & Projecten

Wanneer jij als ICT professional start bij onze afdeling Outsourcing & Projecten ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de gehele of delen van de ICT infrastructuur van onze klanten.  Hierbij biedt jouw team organisaties de mogelijkheid om stap voor stap over te gaan op het uitbesteden van het beheer en de support van infrastructuur en applicaties. Daarnaast ben jij de ICT sparringspartner van onze klanten als het gaat om de uitvoering van innovatieve ICT projecten, zoals bijvoorbeeld migratie naar of implementatie van cloud diensten, virtualisatie, Bring Your Own Device, etcetera.

Lees hier meer over de dienstverlening van PEAK-IT.