Hieronder vind je 9 redenen voor PEAK-IT. Your career is our priority en dat betekent dat bij PEAK-IT de medewerker centraal staat. Samen met meer dan 400 ICT professionals maken wij het verschil.

1. Een 9+ organisatie

PEAK-IT wil verwachtingen overtreffen. Wij kijken dus continu naar jouw behoeftes, zodat we daar zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten. Hiervoor zetten we onder andere verschillende kennissessies in, om onze 9+ organisatie breed te implementeren. Sessies waarin we brainstormen, ideeën en kennis uitwisselen en waar fun een belangrijke factor is. Kijk hier hoe wij onze 9+ organisatie voor onze klanten inzetten.

2. Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij je continu ontwikkelt op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij stellen, samen met jou, een op maat gemaakt opleidingsplan samen. Dit is een zorgvuldig opleidingstraject waarin jij al jouw ambities kunt verwezenlijken.

3. Toegewijd

Wij zijn als organisatie oprecht betrokken bij jouw carrière en vooruitgang. Samen zullen we er hard aan werken om jouw doel te bereiken. Dat kun je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou; afspraak is afspraak.

4. Pro-actief

Door middel van het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelplan denken wij samen met jou vooruit. Ook vinden wij het belangrijk om mee te denken over jouw toekomst. Gedij je beter binnen Detachering of is onze afdeling Outsourcing en Projecten meer iets voor jou?

5. Klantgericht

Klantgerichtheid draait in de kern om het signaleren van de wensen en behoeften van de klant, anticiperen op die wensen, er ook naar handelen en denken in oplossingen. Want iedere klant heeft andere wensen en behoeften. Wij spelen hier zorgvuldig op in, zowel bij externe als interne klanten zoals collega’s.

6. Flexibel

Bij PEAK-IT kun je ervan uitgaan dat je in een dynamische omgeving komt te werken. Door ons grote portefeuille van verschillende klanten zowel nationaal als internationaal ben je binnen Detachering en Outsourcing & Projecten verzekerd van een uitdagende en flexibele baan.

7. Passie

Stil zitten doen we niet. Gedreven als wij zijn, gaan wij altijd op zoek naar de baan die het beste bij jou past zodat jij jouw dromen en ambities waar kunt maken. Waar krijg je energie van, wat wil jij bereiken en waar ligt jouw passie? Dat zijn vragen die belangrijk zijn gedurende jouw carrière bij PEAK-IT.

8. Transparant

Open, helder en begrijpelijk. Wanneer je bij ons komt werken dan weet je waar je aan toe bent. Regelmatig heb je contact met je manager en in het Persoonlijk Ontwikkelplan worden wederzijdse afspraken geformuleerd. We kunnen hier een lang verhaal van maken maar we houden het graag kort en krachtig!

9. Er is meer dan werk alleen….

Hard werken moet ook beloond worden en successen worden gevierd! Daarom organiseert PEAK-IT regelmatig borrels, uitjes, seminars en kennissessies met een informeel karakter, zodat je de gelegenheid krijgt om bij te praten en ervaringen te delen met je collega’s.

 

Lees hier over de ervaringen van je collega’s