Solliciteren

Your career is our priority. Daar is ons gehele sollicitatieproces op ingericht en dit houdt in dat jij als sollicitant continu weet waar je aan toe bent. Je hebt je eigen vaste aanspreekpunt binnen het recruitment team, deze recruiter zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de voortgang van jouw sollicitatie. Hierbij komen onze kernwaarden transparant, toegewijd en proactief sterk naar voren.

Het sollicitatieproces bij PEAK-IT

Je kunt bij PEAK-IT op twee manieren solliciteren. Je kunt gericht reageren op één van onze openstaande vacatures of je stuurt een open sollicitatie. In beide gevallen krijg je de gelegenheid om jouw CV te uploaden. Daarna word je gevraagd om jouw gegevens te controleren en indien gewenst kan je hier een motivatie toevoegen. Zodra jouw CV goed is ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging per email. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie op jouw sollicitatie. Wanneer wij voldoende aansluiting zien, zal één van onze recruiters telefonisch contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Het sollicitatiegesprek bij PEAK-IT

Binnen twee werkdagen na jouw sollicitatie neemt één van onze recruiters contact met je op. Als jouw profiel aansluit en we een mogelijkheid zien binnen onze organisatie, belt de recruiter jou voor een kort telefonisch interview. Is dit een succes? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek willen we graag te weten komen wie jij bent, wat jouw werkervaring is en wat jouw ambities zijn. Is er nog steeds een match? Dan heb jij aansluitend een gesprek met een Fieldmanager of Accountmanager van PEAK-IT. Wanneer je dit gehele traject succesvol hebt doorgelopen en jouw referenties positief zijn, dan doen we je een mooi aanbod!

Wanneer tijdens het sollicitatiegesprek blijkt dat er op dat moment geen passende functie open staat, dan worden jouw gegevens bewaard in ons systeem en nemen wij contact met je op zodra er een andere mogelijkheid is.