PEAK-IT geeft klanten garantie met ISAE 3402 type II certificering

PEAK-IT Outsourcing & Projecten, ICT Business Partner op het gebied van support, beheer en projecten, is vanaf heden ISAE 3402 type II gecertificeerd. Met het binnenhalen van deze certificering zijn onze klanten gegarandeerd van een constante kwaliteit van de geleverde diensten.

Een toegespitste gecertificeerde dienstverlening op de behoefte van de klant

In een veranderend IT landschap waar in 2018 alleen maar meer wetten en regels komen is het fijn om een partner te hebben die met je mee kijkt, up-to-date is en zorgt dat de dienstverlening van een continu niveau is. “Bij PEAK-IT staat deze samenwerking en toewijding bovenaan. Omdat wij activiteiten namens onze klant uitvoeren, kunnen we met deze certificering aansluiten op de wettelijke vereisten van onder andere SOX en andere certificeringen ” aldus Fred van Slooten, Business Alliance Manager.

Beveiliging van informatie, fraudepreventie en risicobeheersing

Certficering ISEA 3402 type 2

Het ISAE gecertificeerd werken is een must in steeds meer bedrijfssectoren zoals beursgenoteerde ondernemingen en financiële instellingen.  Specifiek kunnen aantonen dat tijdens outsourcing alle processen gewaarborgd zijn. Manager Operations Marco Batist legt uit: “Processen zijn niet een doel op zich, maar garanderen onze kwaliteit van dienstverlening.”

Outsourcing bij PEAK-IT biedt u continuïteit, kwaliteit en inzicht. Zo komt de klant in control en kan deze zich weer richten op de core business, zonder zich zorgen te hoeven maken over de ICT dienstverlening naar de eindgebruikers.