Een eerste sollicitatiegesprek is altijd spannend. Welke vragen kun je verwachten, hoe bereid je je optimaal voor, maar vooral (en niet geheel onbelangrijk): met wie heb je het gesprek?

Your career is our priority. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers die bij ons in dienst zijn, maar ook voor het sollicitatieproces. Dit houdt in dat jij als sollicitant constant weet waar je aan toe bent. Je hebt vanaf het eerste moment je eigen vaste aanspreekpunt binnen het PEAK-IT Recruitment team. De recruiter zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de voortgang van jouw sollicitatie. Ons team denkt met je mee en weet precies hoe ze jouw kwaliteiten het beste naar voren kunnen laten komen.

Ons Recruitment Team stelt zich graag aan je voor én vertelt je alle ins en outs van het sollicitatieproces, de laatste tips voor je sollicitatiegesprek, wie ze zijn en wat ze doen!

Even voorstellen: Het PEAK-IT Recruitment Team


recruiter peak-it sollicitatietips“In je CV let ik op overzichtelijkheid, opleiding, ervaring en woonplaats. Verder vind ik in ons gesprek vooral eerlijkheid het allerbelangrijkst.”

Lees alle tips van Femke >

 


recruiter peak-it sollicitatietipsTijdens een sollicitatiegesprek vind ik het belangrijk dat iemand er verzorgd uitziet en zich goed heeft voorbereid.”

< Leer Marjolein kennen

 


ilse brok recruitment peak-it

“Het vinden van een baan is niet het belangrijkste, het gaat er ook om of jij en het bedrijf bij elkaar passen.”

Lees de sollicitatietips van Ilse >

 


“Ik vind het belangrijk dat iemand zich goed heeft voorbereid. Ook vind ik het belangrijk dat de IT professional enthousiast is en iets over zichzelf weet te vertellen.”

< Leer Joanne kennen


“Stel vooral alle vragen die je hebt, want alleen dan kan je zelf ook kijken of jij bij een bedrijf/instelling past.”

Lees alle tips van Selcan >

 


“Maak je CV origineel, dit spreek al zoveel meer aan dan een standaard CV. Wees ook open en enthousiast.”

< Lees de sollicitatietips van Katinka

 


“Zie het sollicitatiegesprek als een ontmoeting tussen twee mensen die mogelijk wat voor elkaar kunnen betekenen.”

Leer Kathinka kennen >

 

 

Wil je bij PEAK-IT komen werken? We vertellen je graag meer over het sollicitatieproces, je carrièrepad en onze opleidingsmogelijkheden.